V čakalnici za 3d slikanje zob čakam, da bom na vrsti

Zopet me čaka 3d slikanje zob in tako sedaj sedim v čakalnici, da mi bolj podrobno slikajo še en drugi zob. Ortopan sem namreč že naredila, ampak se pri enem zobu ne vidi dovolj natančno, kaj se dogaja. Malce me skrbi, da ni kaj hujšega kar ne bodo znali rešiti. Kljub temu da ne maram zobozdravnikov, si vseeno vedno želim, da tisti kar potrebujejo popraviti, lahko popravijo, ker me je vedno strah najhujšega. 

Ker sem imela v preteklosti že slabe zobozdravnike, ki niso takoj reševali stvari, sem ostala namreč brez zob in zato imam še danes strah pred tem, da se to ponovi. Upam, da bo 3d slikanje zob pokazalo, da tam ni nič takega, zaradi česar bi me potrebovali skrbeti. Ali pa da ni sploh nič takega in je bilo samo nekaj čudnega na ortopanu. Tudi to se lahko 3d slikanje zob naredi. Oziroma nit ne toliko slikanje kakor pa napačna interpretacija slike, ker imam recimo čudne korenine. Se pa, če sem iskrena niti najmanj, ne spoznam dobro na te stvari, tako, da zelo težko karkoli komentiram. Kar bo rekel zobozdravnik, bo držalo. Seveda karkoli že bo, in če slučajno ne bom razumela, bom preverila vse na spletu in vprašala koga, ali je že imel kakšno podobno izkušnjo. Vseeno si želim razumeti, karkoli še bo.

Upam le, da bom kmalu na vrsti, da se rešim tega in da grem lahko do zobozdravnice in da takoj izvem, kaj je tam, če je pravzaprav karkoli tam. Še dobro, da potem, ko bom na vrsti za 3d slikanje zob, počakam še nekaj minut in imam takoj sliko, da lahko tudi takoj odidem do zobozdravnice. Na srečo je vse na istem mestu in niti ne potrebujem ven iz stavbe, samo v drugo nadstropje grem. V kleti je namreč 3d slikanje zob, prvem nadstropju pa zobozdravnik.

Scroll to top