Toplotne črpalke se danes res splača

Toplotne črpalke se danes res splača

Nekaj časa nazaj sem se dobila s prijateljico, ki mi je povedala novo novico. Ta novica je bila res zelo dobra in bila sem zelo vesela vanjo. Povedala mi je, da je v procesu gradnje hiše. Rekla pa je, da je na določenih stvareh res pozna in da ne ve, kako bi se odločila kljub temu, da bi se za to že morala odločiti. Ravno, zato je komaj čakala, da se dobi z mano na kavi, saj je vedela, da sem jaz pred kratkim že dala to skozi in da vem, kako je. Rekla je, da potrebuje prijateljico, ki bi ji lahko pomagala pri določenih odločitvah.

Seveda sem bila zelo vesela in ponosna, da je nekako pomislila name in bila sem ji pripravljena pomagati v teh situacij. Prva stvar, ki jo je omenila, so bile toplotne črpalke. Toplotne črpalke so nekaj, v kar je ona načeloma dvomila, saj s tem še ni imela izkušenj in ne ve, kaj naj si mislijo o tem. Slišala je že, da so toplotne črpalke postale zelo popularne in da se v določenih primerih res plačajo. A hotela je slišati tudi mnenja od mene. Jaz sem ji povedala, da so toplotne črpalke del mojega življenja in da jo imam tudi jaz. Povedala sem ji vse pluse in minuse in pa seveda, povedala sem ji tudi to, da bo to zelo velika investicija, ki se bo splačala na dolgi rok. Še vedno ni bila popolnoma prepričana, ali bi to naredila ali ne, in na koncu sem ji povedala, da se mora seveda sama odločiti za to. Toplotne črpalke so definitivno nekaj, kar bi jaz osebno priporočala in sem ji povedala, da ji res ne bo žal. Svetovala sem ji, da se obrne tudi na podjejte Knut.

Ko, sva se čez nekaj mesecev spet videle, mi je rekla, da so toplotne črpalke sedaj tudi del njenega življenja oziroma tudi del njenega doma. Rekla je, da se je na koncu odločila, da bo imela toplotno črpalko in bila sem res zelo ponosna nanjo, da se je odločila tako, kot se je odločila. Za vse stvari, ki jih je morala narediti, je naredila res zelo dobro in nanjo sem res zelo ponosna.

Scroll to top