Serum za trepalnice potrebujete, ko nimate več umetnih trepalnic

Sama sem dala to izkušnjo skozi in bila sem jezna sama nase, ker sem se dala pregovoriti, da so umetne trepalnice popularne in da bi mi pasale, tako sem se odločila, da si dam umetne trepalnice, sedaj pa me rešuje serum za trepalnice, ker mojih trepalnic skoraj ni več.

Tega mi nihče ni povedal, sama pa se tudi nisem pozanimala, da ti umetne trepalnice uničijo tvoje. Če bi to vedela, si umetnih trepalnic sigurno ne bi dala, ker sem imela svoje trepalnice prav lepe.

Saj ne vem, kaj naj rečem, zakaj sem to naredila, ali je to bilo iz čiste radovednosti ali iz popularnosti. Sedaj se moje trepalnice skušajo popraviti in serum za trepalnice je edina rešitev, da mi uspe dobiti nazaj moje lepe trepalnice, ki sem jih imela vedno. 

Jezna sem sama nase, ker sem si dala umetne trepalnice, sigurno te napake ne bom nikoli ponovila, si večkrat rečem, vedno takrat, ko uporabim serum za umetne trepalnice in vidim, kako so trepalnice boge. Potem pa me stisne in si mislim, da če bom imela tako tanke in redke trepalnice, ker mi serum za trepalnice ne bo pomagal, si bom mogla dati umetne. 

Dva meseca sta pretekla, da sem jaz končno videla spremembo, da je serum za trepalnice začel delovati. Moje trepalnice so se že videle, da so močnejše in gostejše. Končno sem si takrat mislila, ker me je bilo že strah. 

Spet imam svoje lepe trepalnice in serum za trepalnice mi je pomagal, ne vem, kako dolgo bi trajalo, a bi prišla do lepih trepalnic, če ne bi imela serum za trepalnice, ki je očitno deloval. 

Moj pogled je spet lep, svoje trepalnice si lahko spet mažem z maskaro, končno spet moj naravni videz. Naravna lepota mi je bila vedno bližje, kot pa umetna. 

Scroll to top