Sejem kave

Ko sem zasledila, da bo v kratkem sejem kave, sem poklicala mojega dragega in mu predlagala, da gremo. Kajti oba obožujeva kavo in oba se velikokrat pogovarjava, katera kava je najboljša. Tako pa sva vedela, da bova lahko na sejmu vprašala, kaj naju zanima gleda kave in si tako privoščila eno dobro kavico. Jaz obožujem kratko kavo, kajti ta mi da energijo in me prebudi. Moj mož pa uživa, da kavo pije dlje časa, zato si vedno privošči kavo z mlekom. Mogoče pa na sejmu izveva kaj več in ugotoviva, da pijeva napačne kave. 

Nikoli nisem imela rada, da mi je nekdo pripravil kavo, katere ne pijem. Nekaj časa sem imela problem, ker so mi starši od moža vedno kuhali sladko kavo, jaz pa pijem grenko. Tako sem iz vljudnosti včasih kavo spila, potem pa sem se odločila, da te kave enostavno ne bom več pila, ker oni vedo, da pijem grenko in če mi bodo še naprej kuhali sladko, je pila več ne bom. 

Sejem kave

Naslednjič sem sladko kavo pustila na mizi in tako sem od takrat naprej vedno postrežena z grenko kavo. Tako bi lahko rekli, da besede pri njih ne štejejo, štejejo pa dejanja. Vem za naprej. 

Na sejmu sva se imela res lepo. Uživala sva kot še nikoli, kajti toliko vonjav kave in seveda dobre kave, še nisva videla. Najbolj pa sva bila vesela, da so bili čisto vsi pripravljeni svetovati in ti pomagati izbrati tvoj naljubši okus kave. Počutila sem se, kot da se sprehajam po ulicah Italije. 

Scroll to top