Proizvodnja plastičnih izdelkov je zelo zanimiva zadeva

Ko sem bila še v srednji šoli sem imela priložnosti ogledati proizvodnjo plastičnih izdelkov. Za šolo smo šli na neko ekskurzijo, kjer smo si morali ogledati tudi proizvodnjo plastičnih izdelkov ter se zraven še kaj naučiti. Proizvodnja plastičnih izdelkov mi je res zelo dobro ostala v spominu, saj je bila res zelo zanimiva in moram priznati, da je to bila prva proizvodnja, ki sem jo kadarkoli videla.

Ravno zato, ker je bila to moja prva proizvodnja, v katero sem vstopila, mi je bila seveda zelo zanimiva in mi je ostala v spominu. Proizvodnja plastičnih izdelkov je bila seveda razdeljena na različne dele in ogledali smo si čisto vse. Sam ogled je trajal dobro uro in pol in zraven smo dobili tudi neke delovne liste, ki smo jih morali na koncu same predstavitve vrniti nazaj, da so nam učitelji pregledali odgovore. To nam je seveda omogočalo, da smo res pozorno poslušali in da nismo tavali okoli kot kure brez glave.

Imela sem priložnost videti čisto vse stroje, preko katerih poteka proizvodnja plastičnih izdelkov in te stroji so bili seveda zelo veliki in zanimivi. Za vsak stroj posebej smo se seveda ustavili ter nam je sam gospod, ki je tam delal vse lepo razložijo, za kaj sploh je kakšen stroj.

Proizvodnja plastičnih izdelkov je zelo zanimiva zadeva

Čisto vsakemu dijaku je bila proizvodnja plastičnih izdelkov tisti dan zelo zanimiva in res smo vsi zelo pozorno poslušali. Ena so seveda poslušali zaradi tega, ker so morali, če so hoteli oddati svoj delovni list, drugi pa so poslušali predvsem zato, ker jih je zadeva res zanimala.

Ko sem prišla domov, sem še vedno seveda razmišljala o tej proizvodnji plastičnih izdelkov, saj mi je bila res zelo zanimiva in vedela sem, da mi bo zelo dolgo časa ostala v spominu. Tudi staršem sem povedala, kaj vse sem videla in kako zanimivo mi je vse bilo. Starši so bili zelo veseli, da so lahko slišali, kako sem se imela dobro in kaj sem se naučila.

Scroll to top