Pos terminal nam je omogočil nuditi plačilo s kartico

Sedaj smo imeli že nekaj časa navado, da smo se z našim podjetjem udeleževali raznih dogodkov, kjer pa smo imeli priložnost, da smo lahko predstavili svoje podjetje, ter smo s tem lahko dobili nekoliko več spoznavnosti, kar pa je bilo samo dobro za naše podjetje. Prav tako pa smo tukaj lahko tudi prodajali kakšne naše produkte, tako da smo s tem tudi nekaj zaslužili.

Da pa bi naredili čim boljši vtis, ter bi lahko dosegli s svojimi izdelki, oziroma produkti, čim več ljudi, pa smo vedno za te dogodke rezervirali, oziroma naročili pos terminal. Pos terminal pa nam je omogočil, da smo lahko ljudem omogočili lažje plačilo, saj se danes zelo redko še uporablja gotovina. To pa zato, ker je veliko lažje imeti ves denar na plačilni kartici, ter nato z njo plačevati, kjer pa se nato ne rabimo obremenjevati z drobižem in bankovci.

No to, da pa smo imeli pos terminal na teh dogodkih, pa je bilo zelo profitno. To smo spoznali po temu, da smo skoraj vse produkte, ki smo jih prodali, zaračunali s pos terminalom, saj so vse stranke plačevale z plačilnimi karticami.

Tako pa tudi menimo, da verjetno ne bi prodali toliko robne, če ne bi imeli na voljo pos terminala, oziroma plačila s karticami, saj veliko ljudi na teh dogodkih, s seboj ni imelo gotovine, saj so vsi spraševali ali je možno plačilo s plačilno kartico.

Zato pa smo zelo veseli, da smo se spomnili na pos terminal, ter tako poskrbeli, da smo dosegli čim več ljudi, ter smo z tem tudi predstavili naše podjetje v pozitivni luči, kajti stranke so bile nato z nami zelo zadovoljne, kar pa je bilo tudi glavno pri teh dogodkih, saj je to dajalo dober komentar o našemu podjetju, kar pa je pomenilo, da se je za naše podjetje začelo zanimati čedalje več ljudi. 

Pos terminal nam je omogočil nuditi plačilo s kartico

Scroll to top